Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

taviPetrolul a început activitatea de peste o săptămână. Lupii se antrenează pentru promovare, iar conducerea așteaptă semnale pozitive privind marca și scutul, esențiale pentru noua echipă a Ploieștiului.

În fapt, Petrolul 52 a fost recunoscută, în principiu, drept moștenitoarea Petrolului în toate discuțiile în care Consiliul Local sau Primăria Ploiești au fost parte. Și în cadrul oficial și neoficial.
Și, dacă cineva a uitat sau se face că uită, acordarea dreptului de folosință a mărcii și scutului este o datorie morală a municipalității.
Respectivele bunuri au ajuns în patrimoniul Ploieștiului datorită suporterilor și trebuie să fie date în folosință echipei pe care ei, suporterii, o certifică ca fiind Petrolul. Simplu.
L-am contactat pe Tavi Grigore pentru a discuta nu doar despre marcă, ci i-am adresat și câteva întrebări privind activitatea echipei în plină iarnă.

Reporter: Tavi, cum decurge pregătirea?
Octavian Grigore: Ne luptăm cu zăpada? Ne pregătim la Sala Sporturilor. Folosim și terenul lui Daniel Chiriță și pista de atletism pentru alergări. Este deszăpezită și poate fi folosită în bune condiții.
R: S-a depus la FRF solicitarea pentru George Ghiță și Nini Popescu?
O.G.: A fost depusă, dar nu în numele Petrolului. Noi le-am oferit jucătorilor doar consiliere juridică, iar demersul efectuat de ei este în nume propriu. Sperăm însă ca responsabilii FRF să dea dovadă de clemență și să le eșaloneze datoria (n.r.- George Ghiță și Nini Popescu trebuie să plătească amenzi de 15.000, respectiv 10.000 de lei în dosarul blaturilor pentru pariuri de la Gloria Buzău. Dacă FRF nu ține cont de cererea de eșalonare a plății, cei doi nu vor putea juca decât după stingerea penalității).
R: Dacă nu se întâmplă așa?
O.G.: Atunci, nu avem ce face. Nu ne putem asuma noi sumele. Ne vom îndrepta către alte soluții privind completarea lotului.
R: Semnale de la autoritățile locale privind asocierea sau cesiunea mărcii?
O.G.: Așteptăm și noi semnale pozitive. Avem mare nevoie de marcă și de scut, de recunoașterea autorităților locale nu doar pentru statutul de continuatori ai Petrolului, ci și în acțiunea de atragere de fonduri. Dacă ne-am descurcat o jumătate de sezon fără marcă și am plătit și chirie la stadion, vă dați seama că, în momentul în care vom avea marca, se vor deschide multe uși.
Mi-aș dori ca această perioadă de incertitudine să se termine cât mai curând, iar autoritățile să-și dea acordul pentru o soluție corectă pentru toată lumea.
R: Ești îngrijorat pentru o eventuală tergiversare a lucrurilor?
O.G.: Suntem îngrijorați de orice poate afecta activitatea și dezvoltarea Petrolului.

Este evident că municipalitatea, Consiliul Local dețin partea leului în relația cu noul Petrolul. Marca adică. Însă "partea lupului" este este și ea importantă. Echipa are nevoie de marcă, dar și marca are nevoie de echipă și de suporterii ei. Sunt complementare. Ce face primăria cu marca dacă nu o dă echipei care, pe lângă sprijinul fostelor glorii, are și certificarea suporterilor?

Back To Top