Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

savin petrolulEmanoil Savin a ajutat în dese rânduri Petrolul. Acum ales senator, o va face în continuare, chiar mai mult decât înainte.

Senatorul a declarat pentru Republika News că-și va dona salariul de senator Petrolului și că îi va ajuta pe lupi să facă un cantonament la Bușteni.

"O să mă implic pentru organizarea unui cantonament de iarnă la Bușteni, cu cazare și masă demne de un așa oaspete! Arena Caraimanul va fi complet degajată de zăpadă iar antrenorul va putea să pregătească echipa în foarte bune condiții! Bușteniul este o a doua casă pentru Petrolul, eu le-am transmis asta celor care conduc! Am decis să donez echipei întreaga sumă de cinci mii și ceva de lei pe care o primesc, lunar, în calitate de senator! În aceeași calitate voi avea o discuție cu Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, și el fiind de acord, acum ceva vreme, ca după reglementarea recunoașterii echipei să vină în sprijinul acesteia! Există pârghii legale privind susținerea imediată, de la achiziții de materiale sportive și până la echipamente de joc, acestea fiind doar cele care-mi vin acum în minte! Să fim bine înțeleși, eu am mai trecut prin acest labirint și chiar știu cum funcționeză mecanismul: trebuie doar să se vrea, nimic nu este imposibil! Dacă există înțelegere și plăcere pentru a susține un fenomen, oricare ar fi el, nu se poate să nu se reușească! Totul legal și transparent, doar să se dorească asta!" a declarat Emanoil Savin, pentru republikanews.ro.

Back To Top