Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul brailaPetrolul se pregătește  pentru returul campionatului. Lupii au bifat și primul amical, nu oricare, ci unul susținut în fața unei divizionare secunde, Dacia Unirea Brăila, pe care au învins-o cu scorul de 2-1.
Mâine, 8 februarie, de la ora 15.00, echipa antrenată de Tavi Grigore are test cu Petrolistul Boldești, reprezentantă a Ligii a III-a.

De data asta, nu vor juca francezii Halim Khali (21 ani) şi Neil Hillion (20 ani). N-au lăsat o impresie rea, însă este clar că echipa ploieșteană nu poate ține, deocamdată, jucători străini, cu tot ce presupune asta, de la contracte, la cazare.

În plus, ideea este de a pune în teren jucători prahoveni.
La acest capitol, lupii lucrează tot timpul. Dacă e tânăr și are valoare, cu atât mai bine!
Este cazul lui Nini Popescu, mijlocașul de bandă care a scăpat din mlaștina blaturilor de la Gloria Buzău cu prețul unei suspendări – care a expirat din fericire - și a unei amenzi usturătoare pe care trebuie să o plătească. Fotbalistul a lăsat o impresie foarte bună la jocul cu Brăila, iar lupii vor să-l legitimeze. Rămâne însă problema amenzii de 10.000 de lei. Clubul ploieștean speră ca suma plata să fie eșalonată, astfel încât să fie suportabilă de jucător.

Roberto Alexandru rămâne

Tehnicianul galben-albaștrilor poate fi mulțumit că eforturile pentru completarea lotului au dat roade. Lupii au reușit să-i repatrieze și pe Alexandru Radu și Roberto Alecsandru. Venirea celui de-al doilea rezolvă axul central al apărării, aici Tavi având déjà patru soluții: Chiriță, Prunescu, Alecsandru și Crăciun.
Pe partea sportivă, veștile sunt bune. Claudiu Tudor a revenit la antrenamente, dar se pregătește separat deocamdată, în timp ce colegii săi trag tare, în fiecare zi.
Rămân în suspensie celelalte probleme, acelea legate de marcă și scut. Se apropie 15 februarie, data la care Consiliul Local a anunțat că va veni cu o soluție.

Back To Top