Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul stemaUn grup de protestatari din Ploiești intitulat "Organizația Tinerilor de Mâine - Ploiești" cere demisia primarului Adrian Dobre, dar și a consilierilor locali din cauza modului în care gestionează problema Petrolului.

"Nu mai tolerăm bătaia de joc la care suntem supuşi. Am REUŞIT să abrogăm ordonanţa 13! Acum cerem public demisia primarului Adrian Dobre deoarece considerăm că acesta nu îşi respectă promisiunile făcute în campania electorală de a soluţiona problema echipei fanion a judeţului nostru, FC Petrolul Ploieşti. În prezent noi susţinem, din buzunarele noastre, echipa Petrolul '52, echipă aflată în eşalonul al patrulea, dar care nu are legătură cu clubul înfiinţat în 1924, club ce a adus atâtea satisfacţii acestui oraş. Nu putem asigura continuitatea echipei deoarece edilul ales la alegerile locale ţine palmaresul, sigla şi numele echipei noastre iubite «închise» într un sertar , ascunzându se în spatele birocraţiei şi a consilierilor. În realitate credem că primarul Dobre doreşte, foarte probabil, să dea tot patrimoniul echipei de fotbal unor apropiaţi prin care s o poată controla, iar noi să fim îndepărtaţi. Vrem Petrolul înapoi. Petrolul suntem NOI!!! Mâine ieşim la ceas la ora 6 şi cerem demisia lui DOBRE şi a consiliului local. Toate partidele să ia labele de pe echipa noastră !" se arată în postarea de pe pagina de Facebook a organizaţiei.

CITEȘTE Reacția Uniunii Suporterilor Petroliști: Suporterii petroliști: O organizație necunoscută vrea să deturneze scopul protestelor de la Ploiești

Back To Top