Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

tavi-grigore-3Pe 15 februarie, Consiliul Local ar trebui să prezinte soluția prin care Petrolul să își recapete marca și scutul aflate în patrimoniul municipalității.

Așa a rămas la ultima ședință de Consiliu Local, din decembrie anul trecut, în care s-a discutat intens problema galben-albaștrilor.
Petroliștii așteaptă acum un semn de la Primărie și Consiliu Local, una dintre variante fiind acordarea provizorie a mărcilor pentru un an și jumătate.
"Așteptăm cu interes aceea ședință, să vedem dacă cei care au spus că acel termen este suficient pentru acordarea marcilor, se vor ține de cuvânt.Am discutat o variantă de a ni se acorda marcile pe o perioadă de un an și jumătate, spre folosință, cu titlu gratuit. Pentru noi este bine și așa, rămâne de văzut dacă și Consiliul Local își dorește să facă acest lucru" a spus – conform sportonlineph.ro, Octavian Grigore, la finalul partidei amicale cu Unirea Slobozia.

Back To Top