Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul scutPoimâine se face 15 februarie – data la care Consiliul Local a convenit să aducă în discuție o soluție privind cesionarea mărcii Petrolul către continuatoarea Petrolul 52. Teoretic, curând, dacă nu chiar pe data de 15, ar trebui să avem ideea la care să lucreze părțile: municipalitatea și, evident, Petrolul 52.

Întrebat despre acest aspect la întâlnirea săptâmânală cu jurnaliștii, primarul Adrian Dobre a prezentat stadiul la care se află procedura de evaluare și a vorbit despre asocierea cu Petrolul 52 .
"În ceea ce privește procedura de evaluare a mărcii, există o firmă care vrea să se ocupe de asta. Momentan, am solicitat unele clarificări, deoarece nu a răspuns tuturor solicitărilor. Indiferent de modalitatea care va fi aleasă pentru cesionarea mărcii, aceasta trebuie evaluată. Iar termenul de evaluare nu este foarte mare. Cuiul lui Pepelea, singurul, este modalitatea de asociere pentru chestiuni de interes public și demonstrarea interesului public în cazul de față. Dacă toată lumea va adera la o soluție, atunci proiectul va merge mai departe", a declarat Adrian Dobre.
Primarul Ploieștiului a mai declarat că, la ședința Asociației Municipiilor, foarte mulți primari s-au plâns că se lovesc de probleme privind finanțarea sportului. Concluzia este că legea trebuie clarificată, iar unul dintre cele mai importante aspecte este legat de modul în care pot fi plătiți sportivii care activează în cadrul cluburilor sportive municipale.

Back To Top