Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Sport

george botez 29 ianuarie 2016Consilierul local George Botez, cel care a dat mâna cu președintele Petrolului 52, Cristi Vlad, în ultima ședință a CL pe 2016, anunțând ca termen de anunțare a soluției privind marca data de 15 februarie, a vorbit despre etapa la care se află discuțiile, într-un interviu acordat Jurnalului Prahovean.

"Am promis în şedinţa din decembrie anul trecut că voi face ceea ce pot, în limite legale, pentru a putea rezolva problema Petrolului, a mărcii şi a palmaresului. Însă nu singur şi nu fără sprijinul executivului. Împreună cu cei doi viceprimari ai municipiului, domnii Cristian Ganea şi George Pană, am avut mai multe runde de intâlniri cu reprezentanţtii suporterilor, cu Cristi Vlad, cu domnul Mircea Dridea şi am găsit soluţii.
Însă, toate depind de procedura de evaluare a marcilor, procedură pe care primarul Dobre nu a putut sau nu a fost în stare să o ducă la capăt până acum. Acum, deşi s-a inscris un evaluator la licitaţie, se tergiversează procedura de evaluare, doar se va depăşi termenul propus pentru rezolvarea problemei.
Am stabilit, de principiu, cu reprezentanţii suporterilor, să încercăm o variantă provizorie prin care să punem la dispoziţia asociaţiei Petrolul 52, contra cost, pe o perioadă de 18 luni, marca Petrolul Ploieşti. În această perioadă de 18 luni urmează să stabilim cu calm şi cu profesionalism, paşii de urmat pentru a face din Petrolul o echipă puternică, aptă să revină in prim-planul competiţiei sportive, capabilă să atragă sponsori importanţi. Putem discuta de o asociere între municipalitate şi reprezentanţii suporterilor, de o societate pe acţiuni sau de orice formă care să garanteze că proiectul noului Petrolul este unul viabil. Sub acest aspect nu s-au luat decizii şi toată lumea a fost de acord că nu trebuie să ne grăbim. Măsurăm de mai multe ori şi tăiem o singură dată.
Dacă primarul Ploieştiului trebuie să meargă la Cluj să ia lumină, să meargă. Dar ar putea să o facă mai repede, nu să aştepte sfârşitul lunii. Sigur, nu eu ii fac agenda domnului primar. Dar ar trebui să-i fie făcută de cei cărora le-a promis, adică vreo 30000 de petrolişti", a declarat George Botez.

Back To Top