Categorie: Sport

csm ploiesti cladireCSM Ploiești a publicat pe site-ul oficial un comunicat cu privire la modificările aduse Legii sportului.

Comunicat de presă:

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti le mulţumeşte tuturor celor care, în ultima vreme, au făcut eforturi pentru a se identifica soluţiile de salvare a sportului ploieştean. În ultimele luni, Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, viceprimarul Cristian Ganea, senatorul PSD Emanoil Savin şi senatorul PNL Iulian Dumitrescu au fost cei care au luptat pentru găsirea căilor prin care situaţia disperată de la CSM Ploieşti să poată fi depăşită.

În urma eforturilor acestora, concretizate, printre altele, şi în numeroase discuţii cu factorii de decizie din Ministerul Tineretului şi Sportului, ieri, autoritatea condusă de ministrul Marius Dunca a obţinut un succes important pentru sportul românesc: Guvernul a adoptat modificarea Legii educației fizice și sportului nr. 69/2000, prin Ordonanță de Urgență, cu scopul de a reglementa, în clar, finanțarea activităților sportive de către administrația publică locală!

În noul context, sunt speranțe că, în scurt timp, activitatea CSM Ploiești va reintra în normal, iar la clubul nostru se va putea vorbi din nou despre performanță.

Citește AICI care sunt modificarile aduse Legii sportului

 

Back To Top