Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

absoluto tecuci copiiPeste 300 de copii au participat la Turneul Național „Belt League" – Cupa Vipguard organizat la Tecuci, iar reprezentanții Ploieștiului care se antrenează în cadrul Clubului Absoluto au reprezentat cu cinste municipiul. Copiii antrenați de Ghiocel Florentin Petrea și Paul Radu au câștigat un număr important de medalii în cadrul competiției, urcând pe podiumul turneului pentru a fi premiați de organizatori. Clubul Absoluto din Ploiești a fost singurul club sportiv care a reprezentat Ploieștiul, iar sportivii care au câștigat medalii sunt următorii:

Popescu Larisa – argint

Gologan Antonio – aur
Gheorghe David – bronz
Radu Paul – bronz
Drăghici Luca – aur și argint
Petrea Edwin – aur
Nicolae Florin Iulian – bronz
Moșneanu Sebastian – argint
Ursache Silviu – bronz
Oprea Andrei – aur
Iska Ismayilov - bronz (Citește șiLa primul său meci la profesioniști, Iska Imayilov, de la Club Absoluto din Ploiești, a bătut un campion mondial. VIDEO)

 

edwin petrea

Iska Ismayilov se luptă, pe reguli de MMA, în cadrul unui super-eveniment organizat în data de 17 iunie pe stadionul Ilie Oană - Colosseum Tournament Heroes, gala de kickbox și MMA la care vor participa sportivi de marcă din țară și de peste hotare.

Despre Clubul Absoluto din Ploiești

La Clubul Absoluto din Ploiești există grupe de auto-apărare pentru copii, cu vârste între 5 și 14 ani. De la 14 ani se pot înscrie în grupe de MMA sau de Jiu-jitsu brazilian pentru adulți.

Citește și: În West Mall Ploiești s-a deschis o sală de arte marțiale. Clubul Absoluto Ploiești, locul unde înțelegi ce înseamnă disciplina și încrederea în sine

copii absoluto 2
copii absoluto
Back To Top