Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

maneciu petrolulPetrolul este, de acum, și matematic campioană a Ligii A Prahova. Cu trei etape înainte de finalul campionatului, echipa antrenată de Octavian Grigore are timp și liniște pentru pregătirea barajului de promovare în Liga a III-a, pe 17 și 24 iunie.

Ca și celelalte echipe, Avântul Măneciu a dorit și a încercat să pună stavilă torentului galben-albastru care a luat pe sus Liga A Prahova.

Trecerea Petrolului prin fotbalul prahovean a fost însă distructivă doar în clasamentul celorlalte 15 combatante. Pentru că, pe unde au trecut lupii, au rămas în urmă fotbalul frumos, spectacolul din tribune, fair-play pe teren, multe dintre echipe având, poate, câte ceva de învățat din confruntările cu lupii. Unde mai pui și șansa fotbaliștilor de a juca în templu, pe stadionul Ilie Oană!

Revenind la echipa din Măneciu, barajul acesteia pus pe stadionul Ilie Oană a crăpat în minutul 17, la golul lui Claudiu Tudor și s-a dărâmat de tot, lăsând șuvoiul galben-albastru să curgă în toată splendoarea lui.

7-0 le-au administrat lupii lui Tavi Grigore celor de la Avântul. Ca noutate, Butufei, fotbalist revenit în primul unsprezece și-a trecut în cont dubla, iar Roberto Alecsandru, titular și el după vreme, a punctat și el.

Săptămâna aceasta, lupii vor juca două meciuri. Primul, miercuri, în etapa intermediară, la Vălenii de Munte, de la ora 18.00, iar cel de-al doilea, duminica viitoare, pe „Ilie Oană", cu CSO Plopeni.

Petrolul Ploieşti – Avântul Măneciu 7-0 (4-0)

Marcatori: Cl. Tudor (17, 21), Butufei (19, 88), Stănescu (44), R. Alecsandru (50), N. Popescu (55)

Petrolul: Chiş – Olaru, R. Alecsandru, Chiriţă, Al. Radu – Butufei, Cl. Tudor (cpt) (53 N. Popescu) – I. Dumitrescu, Păun (46 Niţescu), D. Gheorghe (61 Catană) – Stănescu (46 Vintilă). Antrenor: Octavian Grigore.

Avântul: Toma – R. Constantin, Moise (42 Modrişan, 67 Chercheaţă), Stanciu, Filip (cpt), Borş – Ad. Năstase (67 Ciobanu) – Onea, Tudorache (75 Sârbu), Savu – Neagu. Antrenor: Dorinel Beznea.

Au arbitrat: Cristina Părăluţă – Claudiu Dumitru şi Valentin Dediu.
Observator: Marian Deaconu.

Cartonaşe galbene: R. Alecsandru (31), N. Popescu (77).

Back To Top