Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul stemaUniunea Suporterilor Petroliști a solicitat o întrevedere cu primarul Ploieștiului, Adrian Dobre. Ședința a avut loc vineri, cu ușile închise.
A fost o întâlnire mai mult informală, cea oficială, la care vor participa și viceprimarii și reprezentanții din Consiliul Local, urmând să aibă loc săptămâna viitoare.

Lucrurile sunt clare doar pe partea Petrolului. Lupii știu ce vor, iar pretențiile lor sunt perfect justificate. Marca și scutul trebuie să ajungă înapoi orice ar fi la singura echipă recunoscută de suporteri ca fiind continuatoarea tradiției galben-albastre.

Pe partea cealaltă, la Primăria Ploiești, ceața nu s-a ridicat de tot. Evaluarea a fost terminată, dar cei din Primărie au cerut date suplimentare, întrebând evaluatorul de ce a făcut evaluarea doar după un criteriu, când ar fi putut să o facă ținând cont de mai multe.

Deși li s-a urât să tot urce la etajul 3, conducătorii petroliști trebuie, iată, să mai aștepte. Cristi Vlad și Mircea Dridea au fost la întâlnirea cu primarul. La ieșire, au părut destul de încrezători, ca și reprezentanții USP, care au spus că o concluzie completă poate fi dată totuși doar după următoarea ședință. Aia cu toată lumea.

Pe "banda cealaltă" a discuțiilor, primarul Dobre n-a adus clarificări esențiale. Ideea e că Petrolul va trebui să plătească pentru folosirea mărcii și că va avea loc o licitație, chiar și cu un singur ofertant. Petrolul 52 adică. Caz fericit, a ținut să precizeze primarul Ploieștiului.

Back To Top