Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

O nouă reuniune oficială de trap a avut loc dumiinică, începând cu ora 10.30, pe Hipodromul din Ploiești, prilej cu care au fost puse la bătaie premii totale de câteva mii de lei.

În cadrul reuniunii de duminică au fost programate cinci curse, dintre care una de calificare și patru cu premii puse la bătaie de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti. Principalul eveniment al zilei a fost „Premiul Constantin şi Elena", o competiţie în care au fost puse în joc cele mai mari premii (un total de 4.800 lei , împărţit astfel – locul I – 2.160 lei, locul al II-lea – 1.200 lei, locul al III-lea – 720 lei, locul al IV-lea – 480 lei şi locul al V-lea – 240 lei), pentru care s-au întrecut cinci trăpaşi cu performanţe notabile: Star Nobel, Nesta, Tutanhamon, Famous Foto şi Suni. "O cursă în care favoriţii specialiştilor s-au respectat şi au oferit un final incandescent, Star Nobel (3.04.3 minute) reuşind să reziste atacului dezlănţuit pe care l-a dat, pe ultimele sute de metri, armăsarul Suni (3.04.4 minute) şi să câştige o cursă pe care a controlat-o bună parte din timp. Poziţia a treia a fost ocupată, la mică distanţă, de Tutanhamon (3.05.0 minute). Câştigătorul a fost premiat, în aplauzele spectatorilor, de către şeful Complexului Hipodrom, Claudiu Coman, şi de către consilierul local Marcian Cosma, următorii clasaţi fiind, şi ei, recompensaţi cu diplome oferite de consilierii locali Gabriel Minea şi Robert Vîscan", a anunțat CSM Ploiești.


Foto: csmploiesti.ro

Back To Top