Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul brebuAdversara petrolului din semifibala Cupei României în meciul care trebuia să se dispute miercuri, la Strejnic, a anunțat că nu se prezintă la meci.

Antipetroliștilor de la AFC Brebu le e frică să nu ia "o duzină" de la echipa lupilor pentru că le lipsesc mulți titulari!
Iar președintele grupării vine cu o afirmație halucinantă!

Jucătorul Bogdan Dumitru, nimeni altul decât polițistul agresiv care i-a întărâtat pe fanii Petrolului la meciul tur și a luat cartonaș roșu în retur, la Brebu, ar fi fost pus intenționat de serviciu ca să nu joace cu galben-albaștrii!

Iată declarația lui Cătălin Tănase, oficialul echipei din Brebu, oferită colegilor de la sportonlineph.ro:

"Am spus de la început ca nu voi juca acest meci, cu cine să mă prezint, cu copiii, de ce, sa-mi dea Petrolul o duzină? Avem foarte mulți jucători suspendați, multe cartonașe roșii, alții pentru cumul de galbene, pentru chestia asta, le-am spus că nu mă prezint. Cei mai buni jucători ai mei nu pot veni la meci, nu vin să mă fac de râs. Lipsește Zaibert care a luat două cartonașe galbene, nu știu pentru ce, Bogdan Dumitru a fost pus de serviciu intenționat, unul este plecat în Republica Moldova cu echipa Poliției, încă doi suspendați pentru galbene".

Back To Top