Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

csm ploiesti juniori D cupa tabarceaGrupa de juniori D a CSM Ploiești a câștigat prima ediție a Cupei de Iarnă Constantin Tabarcea.
Competiția de minifotbal a fost rezervată copiilor născuți după 1 ianuarie 2007. Și a fost organizată de Liga Suporterilor "Constantin Tabarcea" și de AJF Prahova.


La startul competiţiei au fost 12 formaţii înscrise.

Faza preliminară a avut loc în zilele de 20 şi 21 ianuarie, la Valea Călugărească, cu două grupe de câte 6 echipe, în care s-a jucat „fiecare cu fiecare".


Copiii de la CSM Ploieşti au ocupat locul al 3-lea în grupa din care au făcut parte şi s-au calificat, astfel, pentru turneul final al competiţiei, desfăşurat sâmbătă, începând cu ora 11.00, în Sala Sporturilor Olimpia.

Juniorii pregătiţi de Florian Nicolae au trecut în sferturile de finală de Petrosport, cu scorul de 2-1.

Au câștigat, apoi, semifinala cu Petrolul I Ploiești, după lovituri de departajare. A fost 2-2 la finalul timpului regulamentar şi 3-1 la penaltiuri pentru CSM Ploieşti.

În finala mare, CSM a câştigat cu 5-0 disputa cu AS Viking, golurile fiind marcate de Matei Caravia, David Moisei (2), Petre Racoveanu şi Marius Dumitru.

Fotbaliștilor de la CSM le-au revenit, la final, și două premii speciale. Alexandru Andreescu a fost declarat cel mai bun portar, iar David Moisei, cel mai bun jucător.

CSM Ploiești: Alexandru Andreescu şi Andrei David (portari); Marius Dumitru, Petre Racoveanu, Denis Sava, David Moisei, Andrei Nuţu, Ion Rădulescu, Matei Caravia (jucători de câmp).

Sursa: CSM Ploiești

Back To Top