Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

Florina Petcu a dovedit, nu în puţine rânduri, că este o mare campioană. Am întâlnit-o prima oară la cea de-a X-a ediţie a Campionatului Mondial de kickboxing (desfaşurată recent la Orlando, Florida), competiţie care a adunat la start 227 de competitori şi 110 antrenori din diferite părţi ale lumii.

 


Stea printre stele


Printre invitaţii speciali prezenţi la eveniment s-au numărat foşti sau actuali campionii mondiali la arte marţiale sau kickboxing: Don "The Dragon" Wilson, Johnny Davis, Mike Bell, Joe Lewis sau Bill Wallace. La categoria uşoară (sub 50 de kilograme), Florina Petcu a reuşit să se impună în faţa sportivelor Miranda Cayabyab Milpitas, din California, şi Tammy Sarkine, din Indianapolis.

 

Celebră şi prin rolul din „Inside man”


Românca noastră, care locuieşte de ani buni în New York City, practică acest sport din pasiune. Ea este celebră şi ca actriţă, în special prin rolul din filmul „Inside man”. În prezent, Florina se antrenează la Renzo Gracie Academy/Ardon Sweet Science unde îi are ca antrenori pe Joe Sampieri şi Greg Ardon.
Florina ne-a povestit, cu o lună înainte de concurs, că se va pregăti foarte serios, întrucât doreşte să câştige. Se pare că s-a ţinut de cuvânt şi, în scurtul timp rămas până la competiţie, a muncit din greu reuşind această superbă victorie.

 

Învingătoare prin KO tehnic


Florina ne-a mai relatat cum au decurs cele două meciuri. Primul dintre acestea, disputat împotriva luptătoarei Miranda Cayabyab Milpitas, a fost mult mai greu decât finala, pe care a câştigat-o prin knock out tehnic.
După cum declara şi antrenorul adversarei sale, Florina pornea ca favorită în acel meci, fiind vice-campioana de anul trecut de la campionatul de kickboxing din Thailanda, unde a reprezentat Statele Unite. Lupta între cele două a fost foarte strânsă, într-un final Florina fiind declarată, în unanimitate, câştigătoare. Cei trei arbitri au punctat astfel: 30-27, 30-27, 29-28.
"Eram supărată pe mine că nu am fost la nivelul la care trebuia să fiu in primul meci şi antrenorul meu a fost şi el nemulţumit. Din fericire, mi-am revenit în finală. Am vrut să mă ridic la nivelul la care antrenorul se aştepta de la mine. Am reuşit să fac KO tehnic şi antrenorul a fost foarte mulţumit", ne-a declarat Florina Petcu.

Back To Top