Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

burlacu 50 de puncte cu brailaCSM Ploiești a pierdut dramatic meciul disputant luni împotriva echipei CS Cuza Sport Brăila.

Doar antrenorul-jucător Burlacu a înscris nu mai puțin de 50 de puncte, aproape jumătate, însă nu a fost sufficient.
Meciul s-a încheiat după două reprize suplimentare de câte cinci minute.

Și foarte important, CSM a jucat, pe final, tocmai fără Burlacu, eliminat pentru 5 faulturi personale, la fel ca Santana și Dogaru.

În plus, ieșise și Adi Tudor, accidentat…

De altfel, fiecare echipă a avut patru eliminări. Situația în care “lungimea” băncii face diferența în baschet.
Aici, oaspeţii au stat mai bine. Potrivit csmploiesti.ro, ei au avut 9 dintre cei 11 oameni folosiţi cu minim 5 puncte înscrise. La CSM, doar cinci dintre cei care au jucat au trecut pragul.

A fost 85-85, la finalul celor 40 de minute de joc.

În repriza de prelungiri care a urmat, a fost tot egal, după un final dramatic.

Unul dintre cei doi americani ai oaspeţilor, Jackson, a irosit două „libere” cu 10 secunde rămase din meci şi 94-94 pe tabelă, iar, la celălalt panou, pe o pătrundere, Santana a ratat de puţin coşul ce putea decide învingătoarea, notează csmploiesti.ro.

Încă cinci minute de joc, dar cu probleme tot mai mari pentru CSM, în contextul în care Santana a ieşit după doar 18 secunde, cu 5 faulturi, iar Burlacu a mai rezistat încă puţin mai mult de un minut, fiind şi el eliminat după un fault la Jackson. Era 99-99, iar CSM-ul a rămas într-o formulă experimentală, cu C. Dumitru conducător de joc, Melnic şi Carabulea – extreme, şi tinerii Crăciun şi Topologeanu, în „căciulă”.

Melnic a înscris trei puncte dintr-o liberă şi un stop-şut, 102-100, dar oaspeţii au avut mereu replică şi au stat aproape. Carabulea a făcut 104-102, Crăciun a avut două „libere” cu 35 de secunde rămase din meci dar a marcat doar una, făcând 105-102, iar finalul le-a aparţinut brăilenilor:

Damian a transformat două aruncări de la linia de fault, ploieștenii au ratat atacul, iar Avramescu a făcut 105-106, lăsând, totuşi, gazdelor, 16 secunde pentru un ultim atac decisiv.

Mingea a ajuns la Melnic, care a tras dintr-o poziţie dificilă şi a ratat, aşa că brăilenii au fost cei care s-au bucurat la capătul unui meci care putea merge în oricare direcţie, se mai arată pe site-ul oficial al ploieștenilor.

În etapa a 5-a, CSM Ploiești va juca, duminică, de la ora 19.00, în Arena de Baschet din Capitală, cu Ştiinţa Bucureşti.

 

CSM Ploieşti – CS Cuza Sport Brăila 105-106 (19-21, 26-19, 22-20, 18-25; 9-9, 11-12)

Sala: „Olimpia”. Spectatori: 700.

CSM Ploieşti: Ad. Tudor (4 puncte), Arteni, Melnic (22), Santana (8, 2×3), Burlacu (50, 4×3). Au mai jucat: Dogaru (9 puncte, 1×3), Bărbuceanu (2), Carabulea (4), Crăciun (1), Topologeanu, C. Dumitru (5). Antrenori: Cătălin Burlacu, Ionuţ Ivan.

CS Cuza Sport: Jackson (19 puncte), Avramescu (8), Damian (10), Căpuşan (8), Keyes (14). Au mai evoluat: Andrieş (17), Voiculeţ (5), Movileanu (17), Sava (6), Bălan (2), Urda. Antrenor: Cătălin Ştefănescu.

Arbitri: Şerban Raşoga (Ploieşti), Alexandru Ivan (Târgovişte) şi Costin Bogdănescu (Bucureşti).

Back To Top