Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

Cupa Buştenarului la Schi Alpin, un eveniment devenit deja tradiție în stațiunea de pe Valea prahovei, va avea oc în această săptămână.

Cupa Buştenarului la Schi Alpin va avea loc joi, 15 februarie 2018, începând cu orele 11.00, la Domeniul Schiabil Kalinderu Bușteni. Înscrierea în concurs se face în intervalul orar 9.00 - 10.30, ziua competiției, la baza Domeniului Schiabil Kalinderu, numai pe baza unui act de identitate (BI, CI, pașaport), iar copiii se vor înscrie în concurs pe baza certificatului de naștere, a anunțat Primăria Bușteni.

Concurenții vor avea acces gratuit la telescaun, pe durata competiției.

Ediția din acest an va beneficia de premii în valoare de aproximativ 16.000 de lei, care vor fi acordate de către organizatori câştigătorilor diverselor etape ale concursului, precum și celui mai tânăr participant, cât şi seniorului.

Iubitorii sportului se vor bucura, la Bușteni, și de alte două competiții deosebit de atractive, şi anume cea de-a 6-a ediţie a Turneului Naţional de lupte greco-romane, precum şi Cupa oraşului Buşteni la Fotbal.

"În mod normal, în tradiţia locului luna februarie ar fi trebuit să fie perioada de defăşurare a mult aşteptatei manifestări - cu răsunet naţional şi chiar internaţional - sugestiv denumită Zilele Oraşului Buşteni. Sărbătorirea Centenarului Marii Uniri şi aniversarea a 110 ani de atestare documentară a Primăriei Buşteni face însă ca de data aceasta aniversarea Zilelor Buşteniului să fie organizată în vara acestui an, la o dată ce va fi anunţată ulterior, astfel ca sărbătoarea să nu aibă nimic de suferit din fastul şi amploarea binecunoscute, cu invitaţi de marcă, cetăţeni de onorare ai oraşului, oameni de cultură şi de artă, oaspeţi dragi etc.", au mai precizat reprezentanții Primăriei Bușteni.

Back To Top