Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

denisa stoian moscovaDenisa Stoian, sportivă legitimată la CSM Ploiești, se află la Moscova, acolo unde, până duminică, are loc prima competiţie importantă de gimnastică ritmică din 2018 – „Moscow Grand Prix”.

În paralel cu acest eveniment, la care participă gimnaste senioare din peste 30 de ţări, se vor desfăşura concursul de calificare pentru Jocurile Olimpice de Tineret şi un turneu internaţional dedicat junioarelor şi senioarelor.

Denisa Stoian este sportiva desemnată de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică pentru a reprezenta România la concursul de calificare pentru Jocurile Olimpice de Tineret. Însoţită de antrenoarea de la club, Simona Puiu, sportiva a ajuns marți la Moscova.

Concursul de calificare se va desfăşura joi, Denisa vizând unul dintre cele 18 locuri care asigură prezenţa la Jocurile Olimpice de Tineret. La startul competiţiei se vor afla 57 de sportive din 33 de ţări.

Tot joi, sportiva de la CSM Ploieşti va participa, alături de Laura Aniţei, şi la Turneul Internaţional de junioare, în concursul pe echipe. Reprezentantele

CSM Ploieşti vor reveni în ţară vineri dimineaţă.

Csmploiesti.ro

Back To Top