Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

simona halep wtaSimona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, pe letona Anastasija Sevastova, locul 15 WTA. Simona s-a calificat în sferturile de finală ale Qatar Open.

Sevastova a condus cu 2-0 în primul set, după break. Halep a egalat şi s-a desprins apoi la 5-3. Sevastova a făcut un nou break, dar Simona a răspuns cu rebreak şi a luat setul cu 6-4, după 32 de minute.

În setul doi, Simona s-a impus cu 6-3.

În faza următoare, ea o va întâlni pentru prima pe Catherine Bellis (SUA), locul 48 WTA, venită din calificări. Catherine a eliminat-o pe deţinătoarea trofeului, jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, scor 7-6 (4), 6-3.

Calificarea în sferturi la Doha este recompensată cu un premiu de 68.125 de dolari şi cu 190 de puncte WTA.

"Mă simt foarte bine că am câștigat. Este un sentiment plăcut. Sevastova este o jucătoare dificilă, e greu de jucat împotriva ei. Este o plăcere să joc la Doha și sunt bucuroasă că o pot face.
Când am câștigat acest turneu, a fost cel mai important triumf al carierei. Mi-a dat încredere că pot ajunge o jucătoare de top. După acel meci, am urcat din ce în ce mai sus. Este bine să fiu din nou aici.
Încă nu am mers la shopping. Acum mă concentrez pe meciurile de aici. După turneu, voi merge la cumpărături. Voi cumpăra câteva cadouri", a spus Simona Halep la interviul acordat pe teren.

Sursa: Telekom Sport/gsp.ro

Back To Top