Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

stoian1 aeroportDenisa Stoian s-a calificat la Jocurile Olimpice de Tineret și a câștigat, tot la Moscova, medalia de argint în concursul pe echipe din cadrul Turneului Internaţional de Junioare.

Sportiva legitimată la CSM Ploiești şi antrenoarea Simona Puiu au revenit vineri de la Moscova, fiind întâmpinate la aeroport de preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu, şi, din partea CSM Ploieşti, de directorul Silviu Crîngaşu, coordonatorul structurii sportive, Mihai Albu, şi de coordonatoarea secţiei de gimnastică ritmică a clubului, Liliana Băescu.

„Este o performanţă de excepţie a Denisei, care confirmă că gimnastica ritmică românească este în elita mondială. Am avut reprezentante la ultimele trei ediţii ale Jocurilor Olimpice, iar această calificare vine ca o confirmare a muncii bine făcute în şcoala de gimnastică ritmică românească. Fără antrenori străini, fără de sportive. Sunt foarte mândră de Denisa, pentru că a trecut cu bine peste o zi foarte grea, infernală din punct de vedere al efortului, reuşind, cred eu, cea mai bună evoluţie a ei în concursurile la care a participat până acum. Este ceva nemaiîntâlnit ca o sportivă să participe la două concursuri într-o singură zi şi să aibă opt evoluţii, patru dimineaţa şi patru seara. Totodată, sunt foarte mândră că Simona Puiu a reuşit să o ducă pe Denisa în formă la această competiţie, confirmând potenţialul antrenorilor tineri români, care au dovedit că pot face performanţă”, a declarat preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu.

La rândul lui, directorul CSM Ploieşti, Silviu Crângaşu, a apreciat că „este un rezultat al muncii întregului colectiv tehnic şi, nu în ultimul rând, al copilului, care este dedicat acestui sport. Merită toate felicitările noastre, pentru că face nişte sacrificii cum puţini copii de vârsta ei fac. Denisa este un exemplu de urmat şi am convingerea că, la viitoarele competiţii, va confirma rezultatele obţinute la Moscova”.

Următoarea competiţie de anvergură la care Denisa Stoian va participa, de data aceasta împreună cu colega ei, Miruna Ciocîrlan, este Turneul Internaţional de la Lisabona, din perioada 8-11 martie.

sursa: csmploiesti.ro

Back To Top