Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

ionut lupescuIonuț Lupescu ar putea pierde dreptul de a candida la președinția FRF, ca urmare a unei decizii luate azi de justiția română, anunță gsp.ro!

O hotărâre a Adunării Generale a FRF din 27 mai anul trecut poate anula candidature lui Ionuț Lupescu. Este vorba despre o idée care, dacă ar fi fost aplicată pe vremea lui Mircea Sandu, l-ar fi scos din cursă pe actualul președinte, Răzvan Burleanu.

Punctul din regulament care schimbă totul sună așa:

“Un candidat poate participa la alegeri doar dacă a îndeplinit un rol activ în cadrul fotbalului asociație (ca jucător sau ca oficial în cadrul FRF/LPF/AJF/AMFB sau structuri sportive) pentru cel puțin 2 ani în ultimii 5 ani anteriori datei la care este propus ca și candidat".
Burleanu a spus încă de atunci: "UEFA nu intră în categoriile acoperite de acest articol".

Așadar, Lupescu, fost director al Comisiei Tehnice a UEFA, n-ar avea dreptul de candida! Un membru marcant al Generației de Aur, pe deasupra și oficial de rang superior al UEFA nu este compatibil cu funcția de președinte al FRF... 

Hotărârea AG despre care discutăm a fost ignorată de MTS la vremea respectivă.

Astăzi însă, Curtea de Apel București a admis solicitarea Federației de a obliga Ministerului Tineretului și Sportului să valideze aceste modificări!
Decizia de azi a Curții de Apel nu este definitivă.

Dacă MTS va face apel în termen de 15 zile, atunci cazul va continua să se judece în justiție, iar Lupescu ar putea candida.

Cea mai complicată ar fi varianta în care el ar câștiga alegerile și ulterior modificările făcute de Burleanu vor fi validate definitiv și irevocabil în instanță, caz în care victoria lui Lupescu ar fi anulată, arată Gazeta Sporturilor!

Back To Top