Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul miercurea ciucGalben-albaștrii au pierdut ultimul test al pauzei de iarnă susținut sâmbătă, la Tărlungeni, în fața echipei FK Csikszereda din Miercurea Ciuc. 

A fost un amical luat în condiții de forță majoră de ambele echipe, după ce startul returului s-a amânat cu o săptămână din cauza vremii.
De altfel, iarna care nu se lasă dusă i-a solicitat serios pe jucători, probabil mai mult pe ai noștri, din moment ce ardelenii veniți de la polul frigului din România sunt obișnuiți.

A fost, evident, un test util pentru ambele formații, amândouă cu obiectiv de promovare în actualul sezon. Diferența e că echipa din Miercurea Ciuc e pe locul al treilea în seria ei.

Și totuși s-a impus în fața Petrolului, la limită, cu scorul de 1-0, la capătul unui joc în care lupii au avut doi jucători eliminați. Și înlocuiți cu fotbaliști de pe bancă, așa cum se obișnuiește în jocurile de verificare.
A fost un meci destul de aspru, iar arbitrul a acordat multe cartonașe galbene, plus cele două roșii date jucătorilor petroliști Andor și Ichim, în repriza a doua.

Golul ardelenilor a fost marcat de un spaniol, Eder Gonzales, în minutul 13. Tabela a rămas înghețată până la final, deși au mai fost ocazii, mai multe ale ploieștenilor.

De altfel, Petrolul putea marca prima, dar șutul lui Chindriș, care azi a împlinut 27 de ani, a fost scos de lângă bară de Horvat.

“După reluare, ploieştenii au căutat să restabilească egalitatea, dar n-au fructificat niciuna dintre oportunităţile avute, cel mai aproape de gol fiind Cârjan (78 – şut de la 18 metri, lateral stânga, la colţul lung, respins în corner de portarul Nagy şi 83 – “cap” de la 8-9 metri, peste transversală)”, scrie fcpetrolul.ro.

Petrolul încheie astfel seria amicalelor. Lupii reiau cursa către liga secundă duminică, odată cu partida împotriva grupării Sportin Roșiori. Meciul este programat de la ora 14.00, pe stadionul Ilie Oană.

Foto: fcpetrolul.ro/ sportpictures.eu

 

FC Petrolul – FK Csíkszereda Miercurea Ciuc 0-1 (0-1)

Marcator: Eder Gonzalez (13).

FC Petrolul: Bolboaşă (46 Avram) – Prunescu (60 Frîncu), Ichim (69 Ţicu), Olaru – Saim Tudor (46 Catană), Chindriş (cpt), Andor (59 Cl. Tudor), Velisar – N. Popescu (46 Ciocâlteu), Arnăutu (46 Lambru), Păun (65 Cârjan). Antrenor: Romulus Ciobanu

FK Csíkszereda: Horvat – Kiliyen, Lorincz, Lalic, Csiszer – Fabio Guaru, Savin – Eder Gonzalez, Gyorgyi, Bajko – Magyary. Au mai jucat: Nagy – Benko, Majzik, Csuros, Antal, Hodgyai, Ilyes. Antrenor: Laszlo Balint.

Back To Top