Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

smona halep roland garros bucurestiO țară întreagă a aplaudat reușita Simonei Halep de la Roland Garros dar, pe cât de iubită este sportiva, pe atât de huiduită a fost, de exemplu, Gabriela Firea , la evenimentul în cadrul căreia românca le-a prezentat românilor trofeul câștigat în Franța.

Pornind de la acest episod, Corina Ungureanu, gimnastă de performanță, a comentat, pe pagina sa de Facebook, tendința rușinoasă a unor politicieni, de a se asocia cu succesul campionilor, chiar dacă, de cele mai multe ori, până la momentul respectiv nu au avut nicio legătură cu aceștia. Ca să nu mai vorbim de faptul că nu le-au oferit vreun sprijin.

"Romanii te iubesc! Toți romanii te iubesc!

De ce? Pentru ca in 2018, cand sportul este lasat la coada finanțarii si implicarii, Simona face ca țara asta sa iasa in fața!

Imi pare tare rau ca politicul se cocoața pe reusita unei sportive!

Stiți voi, dragi politicieni, care nu aveti nici cea mai mica intentie de a investi in sport, cata munca este un spatele acestui succes al Simonei??? Va spun eu... nu aveti nici cea mai mica idee... dar un sfat va dau la toti, cei care veti mai avea idei de asociere cu marii campioni: Stati acasa sau pe margine si lasati campionii sa salute romanii! Nu cred in statul paralel, cred in politicienii paraleli cu realitatea noastra si care nu au simtul masurii...

Bravo, Simona, sanatate si multe reusite!

Suntem mandri de tine!", a transmis Corina Ungureanu, la rândul ei o mare sportivă care a cunoscut succesul și, implicit, sacrificiile de care e nevoie pentru a auzi intonat imnul țării, în cinstea ta.

Sursa foto: digisport.ro

Back To Top