Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

Prima reuniune importantă găzduită în acest an, de Hipodromul Ploiești, va avealoc sâmbătă, pe 13 aprilie. Cursele din cadrul Premiului Primăverii vor începe la ora 10.30.

Clubul Sportiv Municipal Ploiești a anunțat că evenimentul de la finalul săptămânii viitoare va include patru curse de trap, având ca principal reper Premiul Primăverii, o alergare semiclasică pentru caii de 4 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1.950 de metri.

Cei prezenți vor avea parte, însă, și de multe surprize, inclusiv un spectacol de dresaj oferit de Filimon Iordache, un cascador cu prezenţe în peste 100 de filme româneşti şi internaţionale, colaborator al cunoscuţilor Florin Piersic, Sergiu Nicolaescu, Amza Pelea, Gheorghe Dinică, Jean Claude van Damme sau Steven Seagal, dar şi câştigător al multor premii la Festivaluri de Circ din toată lumea.

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 lei/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit.

A doua reuniune hipică a anului, în cadrul căreia se va ţine Premiul de Paşte, va avea loc pe 20 aprilie.

Foto: csmploiesti.ro

Back To Top