Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

Și în această săptămână, pasionații de hipism și nu numai sunt așteptați la Hipodromul din Ploiești, pentru cea de-a doua reuniune a sezonului, una care are ca principal punct de atracție Premiul de Paște.

Cursa este o alergare semiclasică rezervată cailor de cel puțin 3 ani, pe distanța de 1.950 de metri.

Evenimentul de sâmbătă va debuta, conform obiceiului, la ora 10.30, şi va avea în program, pe lângă cele patru curse de trap, şi două numere de dresură propuse de experimentatul Filimon Iordache, cascador ce a avut apariţii în numeroase filme româneşti şi internaţionale. Show-ul, care trebuia să aibă loc sâmbătă, la debutul sezonului 2019, a fost amânat din cauza vremii nefavorabile.

Reuniunea va fi deschisă de Premiul Bosfor, programat la ora 10.30 şi având la start opt cai. Va urma, la ora 11.00, Premiul Bianca – Fortuna Silver, în care amatorii de pariuri vor avea „la dispoziţie” zece cai pentru a alege câştigătorul ce le poate face vizita la Hipodrom pe cât de plăcută, pe atât de profitabilă. 15 minute mai târziu va avea loc primul număr de dresură de înaltă şcoală, cu un cal, prezentat de Filimon Iordache. La ora 11.35, este programat să înceapă Premiul Bavari, cursă cu 6 cai la start, după care, la 11.50, Filimon Iordache va reveni în faţa asistenţei pentru un show cu doi cai.

Punctul culminant al reuniunii de sâmbătă, Premiul de Paşte – Fortuna Gold, este programat la ora 12.15 şi va propune o cursă cu 11 cai ce se vor lupta pentru a intra în posesia premiilor puse la bătaie cu sprijinul partenerului Complexului Hipodrom, Casa de Pariuri Fortuna, în valoare totală de 3.000 lei.

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană. Copiii cu vârsta de până la 7 ani beneficiază de acces gratuit.

Foto: csmploiesti.ro

Back To Top