Categorie: Sport

Edwin Petrea, din cadrul Clubului Absoluto Ploiești, a consemnat o nouă reușită remarcabilă, după ce a participat, în aceeași zi, la două competiții diferite și a reulit, în mai puțin de 24 de ore, să câștige trei probe, susținutela aproape 200 de kilometri distanță.

 

În primele ore ale zilei, sâmbătă, Edwin Petrea obținea aurul la București, la cea mai importantă competiţie de grappling din România. După numai câteva ore, dar la aproximativ 200 de kilometri distanță, la Brașov, același sportiv al Clubului Absoluto câștiga ambele probe la care a fost înscris: cea de kickboxing şi cea de MMA.

"Sunt foarte puţini sportivi profesionişti în România care sunt dispuşi să facă un efort atât de mare într-o singură zi. Tocmai din acest motiv îl apreciem maxim pe campionul nostru şi sperăm că prin dedicarea lui să-i inspire şi pe alţii să-i calce pe urme", i-au transmis colegii săi, din cadrul Clubului Absoluto Ploiești.

"Radu Paul şi cu mine suntem foarte, foarte mulţumiţi de evoluţia elevilor noştri! La ADCC România am participat cu un număr de 15 elevi, iar copiii au luptat şi au dat ce au avut mai bun. Cu atât mai mult ținem să îi felicităm pe toţi. Clubul Absoluto Ploieşti a câştigat trei medalii de aur prin Edwin Petrea, Mrk Marco şi Frăsineanu Luca, medalii de argint, prin Conci Carlos, Kepaj Raimonda şi Dumitru Sayd, şi două medalii de bronz, prin Dumitru Malfred Dumitru şi Dumitru Casian. 15 elevi au câștigat nouă medalii! Și băieții care au pierdut merită felicitări, pentru că fără ei nu existau celelalte medalii. Oricum suntem siguri că pe viitor, cu mai multă muncă şi dăruire, vor obține și ei rezultatele visate. Felicitări pentru curaj şi atitudine, acestea sunt reale câştiguri. Doar cine nu ştie ce simte un copil în cuşcă, ring sau saltea ar putea să-i critice! Și le transmitem felicitări și băieţilor de la MMA şi Kickboxing Absoluto Ploieşti, care la rândul lor au câştigat super fight şi cupa ,,khabib". Mă refer la Ghiţă Daniel, care a avut un meci incredibil cu cel mai bun amator la MMA din ţară, după părerea mea, și la Edwin Petrea, care a câştigat ambele super fight şi cupe la Kickboxing şi MMA, la David Vasilescu, care după o evoluţie perfectă a luat medalie şi diplomă, la Radu Rizoiu, pentru medalia şi diploma obținute, la Ștefan Stanciu - câştigătorul super fight şi al cupei de locul I", a declarat antrenorul Florentin Petrea (Edwin Dak).

 

Back To Top