Categorie: Sport

Baschetbaliștii de la CSU Ploiești  (Clubul Sportiv Universitar) nu se pot pregăti la Sala Sporturilor "Olimpia" pentru că ... nu au primit poziții de antrenament. Sau cel puțin așa reclamă reprezentanții Clubului, într-o postare publicată luni după-amiază, pe pagina oficială de Facebook.

 

Reprezentanții CSU Ploiești spun că au înaintat, încă de acum o lună, o solicitare pentru alocarea pozițiilor de antrenament, dar cererea lor a rămas fără răspuns, tăcere pe care o interpretează drept un mesaj tranșant: "Echipa noastră are interzis în SALA OLIMPIA "

"La mai bine de o lună de la solicitarea închirierii sălii și cu mai puțin de o lună înainte de începerea Campionatului, echipa noastră nu a primit încă poziții de antrenament pentru băieții de la seniori.

Suntem, probabil, clubul care a plătit cei mai mulți bani pentru chiriile sălilor la CSM Ploiesti în ultimii 10 ani... mereu achitând facturile la timp.

Suntem clubul cu cea mai mare istorie baschetbalistică la nivelul orașului nostru.

Suntem clubul care joacă acum în Liga Națională doar cu PLOIEȘTENI, cărora le construiește un viitor în viață.

Vă întrebăm pe voi... oare Sala Olimpia nu este a PLOIEȘTENILOR?" este postarea publicată, astăzi, pe pagina de Facebook a CSU Ploiești.

Sala Sporturilor "Olimpia" este una dintre cele cinci baze sportive administrate de Clubul Sportiv Municipal Ploiești.

Conform unei hotărâri adoptate de Consiliul Local Ploiești în luna iunie, tarifele pentru utilizarea acesteia variază între 55 de lei și 320 de lei pe oră, cele mai mari sume fiind percepute în cazul găzduirii unor jocuri oficiale.

Tarifele detaliate pot fi consultate aici.

Foto: Facebook / CSU Ploiesti Basketball

Back To Top