Categorie: Sport

voican_petrolulLuni, la plecarea în cantonamentul de la Predeal, în lotul Petrolului a fost cooptat şi atacantul Andrei Voican, legitimat la U. Cluj. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani va evolua la echipa ploieşteană sub formă de împrumut până la vară, după care se va discuta, eventual, transferul definitiv.


Voican este al treilea jucător sosit în această iarnă la Petrolul, după fundaşul brazilian Basso Lisboa şi mijlocaşul Olivian Surugiu, de la ALRO Slatina. De la începutul sezonului, acesta a evoluat pentru clujeni într-un singur meci, în Cupa României.
Managerul echipei ploieştene, Valeriu Răchită, a renunţat în această iarnă la cinci jucători: Radu Barbu, Nicolae Mitea, Sorin Buşu, Ciprian Milea, dar şi la Enes Sipovic.
De asemenea, Mircea Bornescu a părăsit gruparea ploieşteană, portarul acceptând o ofertă avantajoasă chiar de la U. Cluj.
După cantonamentul de la Predeal, pe 27 ianuarie, petroliştii vor pleca în Antalya, pentru un al doilea stagiu de pregătire. Ploieştenii au fixat deja două dintre meciurile de verificare pe care le vor disputa în Turcia, cu Tatran Presov (Slovacia, 6 februarie) şi FC Slovacko (Cehia, 8 februarie).

Back To Top