Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

chimia_siteLa Chimia Brazi, ,,puii'' vor să-şi ia repede zborul. Prea repede. De la reunirea lotului programată luni, doi dintre cei mai bine cotaţi jucători ai formaţiei prahovene au lipsit nemotivat, Florin Prodan şi Daniel Şerban. Ambii au fost contactaţi de echipe care evoluează în eşaloanele superioare. De altfel, Şerban, fotbalist născut în anul 1995, este monitorizat de mai multă vreme, el fiind căpitanul echipei naţionale de juniori U17 şi titular în multe din meciurile susţinute de Chimia în turul campionatului. În ceea ce-l priveşte pe primul, acesta ar fi dorit de către divizionara secundă Chindia Târgovişte.

Singura problemă care stă în calea plecării lor o reprezintă, desigur, regulamentul concis atunci când vine vorba de juniori. Asta dacă nu cumva ofertele pentru cei doi vor fi destul de mari pentru ca formaţia prahoveană să accepte transferarea lor.

Pe punctul de a pleca de la Chimia Brazi se află şi alţi jucători, cu specificaţia că ei sunt seniori şi se află în ultimele şase luni de contract. Deci, pot semna încă de pe acum cu orice echipă doresc. Este cazul fotbaliştilor Cătălin Vlad, Sorin Ciobanu şi Marius Vişan, toţi trei refuzând, cel puţin până acum, prelungirea contractelor.

În schimb, Chimia va testa în această perioadă, mai mulţi jucători, în scopul completării lotului. Astfel, atacantul Marian Stanciu (Avântul Măneciu – 22 de ani) s-a prezentat deja la reunirea lotului, alături de mijlocaşul Bogdan Negotei (Precizia Breaza – 17 ani). Marţi, urmează să sosească un alt fotbalist de la Măneciu, fundaşul dreapta Constantin Miroiu.

În această săptămână, jucătorii Chimiei se vor antrena la Brazi, iar, din 16 ianuarie, vor urca la Sinaia, pentru un stagiu centralizat, până pe data de 27 februarie. La revenirea la bază, Chimia va disputa şi primul amical din 2012, cu Avântul Măneciu.  

Formaţia antrenată de Octavian Grigore a încheiat turul de campionat pe locul al doilea în Seria a III-a, la un singur punct de liderul Urban Titu. 

Back To Top