Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport
La Plopeni, 2012 aduce vânt de criză. Primăria a hotărât diminuarea bugetului acordat echipei de fotbal, măsură ce va duce, probabil, la ,,ruperea'' lotului. Mai ales că, oricum, nivelul salariilor şi al ,,condiţiilor de muncă'' la gruparea prahoveană era oricum mediocru.

ROMICA_CIOBANU_PLOPENIPrimul care le-a spus ,,pas'' conducătorilor de la CSO Plopeni este chiar antrenorul Romică Ciobanu, nemulţumit de faptul că lui şi jucătorilor li se vor reduce drepturile financiare.
De altfel, este destul de probabil ca unii dintre fotbaliştii de bază să adopte aceeaşi măsură. Pascu, Necatu, Şerban şi Gabi Marin sunt tentaţi să caute alte oportunităţi. De exemplu, o echipă care să le asigure drept bonus măcar decontarea cheltuielilor de transport.
CSO Plopeni a încheiat turul campionatului pe poziţia a 7-a, cu 19 puncte, la două lungimi de locul 4. Tot două puncte sunt şi până la retrogradare, aşa că, în ciuda rezultatelor bune din tur, prahovenii nu se pot considera salvaţi.
Primul pe lisa posibililor înlocuitori pentru Romică Ciobanu este Daniel Dumitrache, fost antrenor secund al Petrolului, până în vară, atunci când echipa ploieşteană a promovat în prima ligă.
Back To Top