Categorie: Sport

Federația Română de Fotbal a anunțat că Departamentul de competiții a amânat meciul ploieștenilor cu UTA, programat inițial sâmbătă, 4 iulie, după ce mai multe persoane din cadrul clubului au fost confirmate cu coronavirus.

 

"Având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul ultimei videoconferințe, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile, partida UTA Arad – FC Petrolul Ploiești, programată sâmbătă, 4 iulie, la Arad, a fost amânată. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. De asemenea, Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate, în cazul în care vor exista mai multe, vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional", a informat FRF.

La clubul din Ploiești este în curs ancheta epidemiologică a Direcției de Sănătate Publică (VEZI DETALII).

Cu același prilej, Federația Română de Fotbal a anunță și că unul dintre arbitri de Liga 2 a fost testat pozitiv. "Lotul pentru Liga 1 și meciurile ce urmează a se disputa în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceștia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie și până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federația Română de Fotbal. Arbitrul depistat pozitiv nu va mai fi delegat în acest final de sezon. Conform anchetei epidemiologice declanșate, s-a constatat că arbitrul s-a infectat la locul de muncă, în afara activității sportive", au mai informat reprezentanții Federației.

Back To Top