Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport
messiFC·Barcelona a zdrobit aseară FC Valencia, scor 5 - 1, în derbiul programat la acest sfârşit de săptămână în campionatul de fotbal al Spaniei. Eroul partidei a fost Lionel Messi, care a oferit suporterilor catalani un recital de goluri.
Argentinianul şi-a trecut numele de patru ori pe tabela de marcaj, înscriind, consecutiv, în minutele 21, 26, 75, 84. Ultimul gol al Bacei, in minutul 90, a fost înscris de Xavi, intrat pe teren în ultima parte a meciului.·

Valencia a fost neputincioasă în faţa furiei blau-grana şi nu a putut conserva avantajul luat încă din minutul 9, când Piatti l-a învins pe Valdes.·Scorul ar fi putut avea proporţii şi mai mari dacă portarul liliecilor, Diego Alves, nu ar fi prins o formă mare în această seară. Practic, până în minutul 75, când a picat golul lui Messi, Alves a salvat Valencia de şapte-opt ori din situaţii dramatice.

Catalanii au avut, în această seară, 30 de ocazii la poarta adversă, faţă de doar trei ale adversarilor. 


Barcelona şi Valencia s-au întâlnit în acest sezon de patru ori: de două ori în cupă şi de două ori în La Liga. Până la acest 5-1 din returul campionatului, scorurile dintre catalani şi lilieci au fost 2-0 şi 1-1 în Copa del Rey şi 2-2 în turul La Liga.

La meciul din această seară au fost prezenţi 88.000 de spectatori.
Back To Top