Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Un pugilist de la Petrolul, lovit în față de antrenorul CSM Brăila
Categorie: Sport

Incident GRAV la Campionatele Naționale de Box. Pugilistul Gabriel Șchiopu de la Petrolul Ploiesti a fost lovit în zona feței de antrenorul Mihai Bogdan Dobrescu de la lotul național. Se pare ca între cei doi exista un conflict mai vechi, antrenorul, care este și el ploieștean, acuzându-l pe sportivul de 21 de ani ca l-a denigrat.

Citește și: Trei români au încercat să intre în țară cu certificate de vaccinare ale altor persoane

Scena violentă a fost surprinsa de camerele de supraveghere din sala Clubului Sportiv Municipal Brăila, relatează debraila.ro În timpul unei discutii aprinse cu o altă persoana, antrenorul Dobrescu, aflat în picioare, se întoarce catre boxerul aflat pe bancă și îl lovește cu putere. Tânărul sportiv a depus plângere împotriva antrenorului, politiștii brăileni deschizând dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Gabriel Șchiopu tocmai câștigase titlul de campion național la categoria sub 20 de ani. Antrenorul ploieștean Bogdan Dobrescu activează la CSM Brăila. 

Momentul agresiunii a fost surprins de camerele video

„Maestrul Dobrescu Bogdan a țipat la copii, i-a înjurat. Eu am coborât din ring și copiii mi-au zis. I-am spus maestrului meu, Moroiță Ion, „uitați, maestre, ce urât vorbește maestrul Dobrescu!”, a povestit pugilistul agresat, citat de știrileprotv.ro. Gabriel Șchiopu pe contul personal de Facebook: „Eu stăteam liniștit in tribuna si ascultam! Nu m-am ridicat la el cum susține el!”. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Facebook.cominstagram.comtwitter.comGoogle BusinessYoutube Actualitatea

Back To Top