Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

omagiu roland stanescu
Categorie: Sport

 

• Fost fotbalist la Petrolul Ploieşti, FC Argeş sau Dacia Unirea Brăila, Roland Dedius Stănescu a ales sinuciderea la 32 de ani.
• Gestul tragic a șocat lumea sportului la începutul lunii, iar suporterii Petrolului i-au adus un ultim omagiu.

Roland Dedius Stănescu a jucat la Petrolul Ploiești în perioada 2016-2017, dar în ultimii trei ani nu mai era legitimat la niciun club, fiind cunoscut ca având probleme psihice. Roland Dedius Stănescu evoluase în cariera sa de fotbalist la Juventus Bucureşti, FC Argeş, Minerul Motru, CS Ştefăneşti, CS Baloteşti, Petrolul Ploieşti, iar ultima echipă la care a jucat a fost Dacia Unirea Brăila.
„Roland Stănescu, fostul jucător al echipei noastre în perioada 2016-2017 (20 de meciuri jucate/11 goluri marcate), ne-a părăsit, astăzi, definitiv! Rămas bun, Roli! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, este mesajul postat pe Facebook de FC Petrolul Ploieşti, pe data de 3 iulie.
Nici suporterii echipei nu au rămas imuni la moartea fostului fotbalist. Ei au realizat un banner enorm, pe care au scris „Odihnește-te în pace, Roland!” și pe care l-au luminat cu lanterne, în memoria sportivului.

CITEȘTE ȘI: Petre Daea, viitorul ministru al Agriculturii. A fost votat în unanimitate de liderii PSD

Back To Top