Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

budescu la petrolul
Categorie: Sport
  • Constantin Budescu este, din nou, jucătorul Petrolului Ploiești.
  • Mijlocașul a semnat marți contractul cu echipa prahoveană.

Jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat cu Petrolul un angajament valabil pentru următoarele două sezoane.

Budescu revine pe teren peste cel puțin o lună

„Discuțiile au început de mai mult timp și, încă de atunci, el mi-a dat asigurări că nu va juca decât la Petrolul! Ceea ce, iată, s-a și întâmplat, chiar dacă a mai fost contactat și de alte echipe, dar a contat faptul că și-a dorit în mod expres să se întoarcă aici. Am apreciat foarte mult că, înainte de a semna contractul, el a vrut să fie sigur că își va relua activitatea fotbalistică. Ne-am asumat cu toții, și conducerea administrativă, și cea tehnică, faptul că trebuie să-l așteptăm să revină și sper să-l revedem cât mai repede pe teren, poate chiar într-o lună, o lună și jumătate”, a precizat președintele FC Petrolul Ploiești, Costel Lazăr.

Budescu: “Abia aștept primul meci pe Ilie Oană!”

„Sunt foarte fericit că m-am întors la echipa de la care am plecat, practic, către fotbalul mare! Am spus-o întotdeauna că vreau să joc pentru Petrolul în primul eșalon și iată că voi avea această ocazie! Sper să revin cât mai repede și abia aștept primul meci pe Ilie Oană!”, a spus și Constantin Budescu.

VEZI ȘI: Petrolul revine în primul eșalon. Programul complet al partidelor

Back To Top