Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

canotaj
Categorie: Sport

 

• Sportivii români au câștigat, la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen, șase medalii.
• Delegația tricoloră a obținut trei medalii de aur și trei de bronz. Iată probele.

Dintre cele șase medalii, trei au fost de aur: dublu vâsle feminin (Ancuța Bodnar și Simona Radiș), dublu rame masculin (Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan) și dublu rame feminin (Ioana Vrînceanu și Denisa Tîlvescu).

Ancuța Bodnar și Simona Radiș, campioanele olimpice de la Tokyo, și-au respectat statutul de mari favorite și au reușit o cursă de excepție la dublu vâsle feminin. S-au instalat la conducere încă de la început și au menținut un ritm incredibil, distanța crescând constant față de față de rivalele olandeze, care au terminat pe 2, la o distanță de 7 secunde, titrează gsp.ro.

Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan aduc a doua medalie de aur a României. Cei doi „tricolori” au dominat finala probei de dublu rame masculin. Sportivii au început excelent cursa și s-au instalat rapid la conducere. Pe finalul cursei barca României s-a distanțat și a terminat la peste o secundă față de rivalii din Marea Britanie.

CITEȘTE ȘI: Atenționare de călătorie în Grecia. Avertizare de furtuni, grindină și vijelii

Ioana Vrînceanu și Denisa Tîlvescu, care și-a sărbătorit, sâmbătă, și ziua de naștere, au obținut medalia de aur la proba de dublu rame feminin, după un final spectaculos. Plecate pe culoarul 4, cele două românce au terminat cursa într-o manieră uluitoare. Ioana și Denisa au luptat în prima jumătate a cursei pentru locul 3, duelându-se cu Irlanda. Cu un ritm incredibil în a doua jumătate a cursei, au trecut de Olanda, iar în ultimii 500 de metri s-au apropiat vertiginos de Marea Britanie, care a condus cursa de la început. Cu mai puțin de 200 de metri înainte de finalul cursei de 2000 de metri, România a trecut pe primul loc, cu un avans de peste o secundă.

În proba de 4 rame masculin, Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Florin Lehaci au luat medalia de bronz, venind la 3 secunde de Marea Britanie, principala favorită.
Mădălina Bereș, Iuliana Buhuș, Magdalena Rusu și Amalia Bereș au câștigat medalia de bronz la proba de 4 rame feminin. Barca României a terminat după Marea Britanie, principala favorită, și Irlanda.
O nouă medalie de bronz a revenit echipajului românesc în proba de patru vâsle masculin. Mihai Chiruţă, Ciprian Tudosă, Ioan Prundeanu şi Marian Enache au fost devansați de de Italia şi Polonia.

Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen vor continua duminică.

CITEȘTE ȘI: BREAZA. Restricții de circulație până luni seară, pe durata Festivalului Calabreaza

Back To Top