Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

simona halep
Categorie: Sport

 

• Simona Halep a fost anunțată că a fost depistată dopată cu o substanță interzisă numită Roxadustat, care se află în medicamente anti-anemie.
• În urma testului, sportiva a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului.
• Simona Halep a anunțat că va lupta pentru aflarea adevărului.

Potrivit lui Ben Rothenberg, Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Substanța respectivă este roxadustat, un medicament anti-anemie, titrează mediafax.ro. Această substanță face parte din aceeași categorie de substanțe interzise ca și EPO în lista de substanțe interzise de WADA.

Imediat, a venit reacția Simonei pe rețelele de socializare. „Astăzi începe cel mai mare meci al vieții mele: lupta pentru dreptate. Am fost anunțată că am fost testată pozitiuv pentru substanță numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, dar a fost un șoc pentru mine. Dincolo de cariera mea, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, este total împotriva valorilor în care am fost educată. Uitându-mă la această situație nedreaptă, ma simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că niciodată nu am luat cu bună știință nicio substanță interzisă și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la suprafață”, a postat Simona Halep pe pagina sa de internet.

reacție halep dopaj

CITEȘTE ȘI: Divorț în loc de nunta anului. Simona Halep și Toni Iuruc au decis să se despartă

Următorii pași pe care îi are de făcut sportiva este să conteste la instanțele din tenis rezultatele testului.

Simona Halep riscă, la 31 de ani, în această situație dificilă, pierderea unei cariere strălucite în tenis, ea aflându-se, în prezent, pe locul al nouălea din WTA.

Rezultatele sunt cu atât mai șocante cu cât sportiva a fost supusă mai frecvent decât alți colegi la teste severe, inopinate, chiar în cursul nopții. Unele voci din tenis suspectează un sabotaj sau o greșeală la testări.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep, Toronto 2022. Românca a câștigat turneul și revine în primele 10 locuri WTA

 

Back To Top