Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport
craiovaClubul FC "U" Craiova SA a fost exclus, luni, din Federaţia Română de Fotbal, în cadrul Adunării Generală a FRF, cu 168 de voturi pentru, 18 abţineri şi cinci împotrivă.
Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal a aprobat, în şedinţa de luni, cu 185 de voturi pentru şi şase abţineri, ca oraşul Craiova să primească un loc în Liga a II-a, după ce gruparea SC FC U Craiova a fost exclusã din FRF.
În replică. Adrian Mititelu a declarat la sport.ro: ""E ultima zvâcnire a lui Mircea Sandu. E o infracţiune foarte gravă ceea ce a făcut FRF. Această hotărâre trebuie depusă la Tribunalul Bucureşti, ea nu produce efecte de astăzi, ci de abia după ce instanţele vor da o sentinţă definitivă. S-a lucrat toată săptămâna la chestia asta, doar maximum 24 de persoane au avut drept de vot în Adunarea Generală. E o simbioză între Sandu Mircea şi Gigi Neţoiu, iar Antonie Solomon să salveze în ultimul moment realegerea sa la funcţia de primar. Am încredere că justiţia va face dreptate în cele din urmă".
Back To Top