Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul fc ploiestiPetrolul s-a impus luni, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei slovace MFK Kosice, în cadrul celui de-al doilea amical al stagiului de la Belek.

Elevii lui Cosmin Contra au pus pericol la poarta celor de la MFK Kosice încă din primele minute. Asaltul a început cu lovitura liberă executată bine de Hoban, de la 25 de metri, doar puţin pe lângă pe lângă bara din dreapta portarului advers. Tânărul Vlad Morar a încercat şi el de la distanţă, însă a trimis la o palmă de vinclu. Ploieştenii au reuşit să deschidă scorul până la urmă, dintr-un penalti acordat în urma unui henţ comis de Duda şi transformat fără emoţii, cu „scăriţă", de Gicu Grozav. De altfel, lupii au marcat foarte repede şi golul al doilea, cu un minut înainte de pauză. Morar a trimis din lovitură liberă până la Bokila, iar atacantul Petrolului a înscris superb, cu un şut violent, de la 14 metri, sub bara transversală.
Jeremy Bokila a reuşit astfel al doilea gol în amicalele din Turcia, în tot atâtea partide jucate.
Abia în repriza secundă, slovacii au îndrăznit să trimită primul şut pe spaţiul porţii petroliste, însă Hamutovski a fost la post şi a respins fără probleme reluarea lui Pavuk.
|n schimb, galben-albaştrii au mai avut două ocazii importante, la şutul lui Grozav reţinut în doi timpi de Ruzinsky şi la trasorul lui Marinescu, de la 20 de metri, care a trecut puţin pe lângă poartă.

"Echipa a făcut un meci bun. Am avut, astăzi la prânz, o şedinţă, o analiză video a ultimelor două partide, în care le-am arătat băieţilor „cadourile" pe care le-am făcut adversarilor în acele întâlniri. Mă bucur că au înţeles ceea ce am discutat şi au reuşit să elimine greşelile majore. Din moment ce facem acest lucru se vede că suntem o echipă solidă, ce nu-şi lasă oponenţii să aibe mari ocazii de gol. Am văzut o altă determinare, iar părerea mea este că suntem pe drumul cel bun", a declarat Cosmin Contra. Tehnicianul a decis ca, dintre jucătorii aflaţi în probe în acest moment, să-i mai vadă la lucru pe Cristian Muscalu şi pe Sherif Ashrad.
FC Petrolul va susţine următorul meci amical miercuri, atunci când va întâlni formaţia muntenegreană Zeta Golubovici.

Petrolul a început jocul cu Kosice în formula Hamutovski – Alcenat, Neag, Yamissi, Grecu – Mustivar, Hoban – Muscalu, Grozav, Morar – Bokila. Pe parcurs au mai evoluat Sherif Ashrad, Purovic, Geraldo, Achim, Guilherme, Cristescu,
Romario, Renan, Bornescu şi Marinescu.
De partea cealaltă, slovacii au păstrat aceeaşi formulă până la final: Tofiloski – Hovancik, Basista, Kavka, Ostojic, Sekulic, Bukata, Singlar, O. Diaby, Duda, K. Diaby.

Back To Top