Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

purovic petrolulDupă câteva zile petrecute în cantonamentul lupilor, Milan Purovic şi Sherif Ashard au părăsit Petrolul.

Cei doi au fost informa]i că pot pleca imediat după meciul câştigat de Petrolul în fa]a forma]iei MSK Kosice, cu scorul de 2-0.
Mar]i, ploieştenii s-au întors la antrenamente. Titularii partidei disputate cu o zi înainte au avut doar o şedin]ă de refacere, sub comanda preparatorului fizic Giovanni Melchiorre, în vreme ce jucătorii care au evoluat mai puţin au lucrat cu mingea, alături de Cosmin Contra, Laurenţiu Roşu şi Dumitru Jipa.
Younes Hamza a intrat în programul normal, în schimb Florent Sauvadet şi Damien Boudjemaa au avut de urmat un program separat de recuperare. Sauvadet este accidentat la gleznă şi s-a antrenat sub îndrumarea lui Ignacio "Nacho" Martinez. Boudjemaa resimte o durere la genunchi şi a mers la piscină, acolo unde a lucrat cu medicul Claudiu Stamatescu.

Back To Top