Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Sport

eduard schullerDupă ce jucătorul Eduard Schuller a fost scos la licitaţie, la mica publicitate, după ce clubul Unirea Alba Iulia a intrat în insolvenţă, Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori a luat atitudine.

Chiar dacă orice club interesat de cumpărarea fotbalistului trebuia să obţină acordul în scris al jucătorului, iar actul trebuia să fie depus, apoi, la sediul administratorului judiciar.

„Pe 12 februarie 2013, neevaluând la adevăratele dimensiuni consecinţele acţiunii sale, Florinel Oprişan, administrator judiciar al clubului Unirea Alba Iulia (gruparea ardeleană este în insolvenţă) a difuzat un anunţ prin mica publicitate, din care aflăm cu stupoare că jucătorul Eduard Schuller este scos la vânzare! Nimic diferit de modul în care ai încerca să găseşti cumpărători pentru un frigider, televizor sau o garsonieră! Prin urmare, Schuller este tratat ca un sclav, fiind scos la licitaţie şi declarat disponibil pentru cine dă mai mult şi este mulţumit de calitatea mărfii.

Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN) nu îl condamnă neapărat pe cel care a publicat anunţul, tratând iniţiativa sa drept una vădit oligofrenă, dar atrage din nou atenţia asupra atitudinii abuzive pe care o manifestă în general angajatorii din fotbal în raporturile cu fotbaliştii. AFAN a descris de multe ori situaţia din fotbalul românesc drept una asemănătoare cu relaţiile moşier-iobag din feudalism, însă protestele publice şi dezbaterile generate nu s-au tradus, din nefericire, în măsuri de combatere a unor astfel de practici la nivelul Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Denunţăm, condamnăm şi adăugăm această fistichie şi inconştientă iniţiativă a imaginativului Florinel Oprişan colecţiei de nedreptăţi semnalate de AFAN şi aşteptăm în continuare cu interes rezolvări la nivelul regulamentelor FRF", se arată în comunicatul AFAN.

Back To Top