Categorie: Sport

romarioTehnicianul Gloriei, Nicolae Manea, a afirmat despre Romario Santos Pires, că fotbalistul era preocupat mai mult de fetele din Bistriţa, decât de fotbal. Asta într-o exprimare elegantă, pentru că fostul său antrenor a vorbit pe şleau despre presupusele cuceriri ale fotbalistului. Răspunsul lui Romario a venit vineri, la conferinţa de presă a Petrolului:

„Când eram acolo, nu mi-a spus nimic despre asta. Acum, că am plecat, a început să vorbească... Până la urmă, pe mine nu mă afectează cu nimic, pentru că nu este adevărat", a declarat Romario, singurul dintre jucătorii sosiţi în această iarnă la Ploieşti care vorbeşte româneşte.

În apărarea fotbalistului s-a ridicat, din nou, managerul sportiv „Mario" Nicolae: „Gândiţi-vă că a jucat aproape toate meciurile la Bistriţa şi se află printre jucătorii cu cele mai multe minute adunate. De fapt, lucrurile stau altfel. Fiul lui Nicolae Manea, Florin, este impresar şi intenţiona să-l transfere la Dinamo. De aici şi ştirile din presă din acea perioadă, cum că Dinamo pregăteşte legitimarea lui. Fotbalistul a venit la noi, aşa că el n-a mai luat comision".

Back To Top