Categorie: Sport

achizitii petrolulVineri, în cadrul unei conferinţe de presă, Petrolul a prezentat oficial jucătorii sosiţi în această iarnă: Gualberto Mojica, Elhad Naziri, Florent Sauvadet, Renan da Silva şi Romario Santos Pires.

Gualberto Mojica: Sunt pregătit, pentru că în campionatul Boliviei nu a fost pauză ca aici. M-am odihnit în ultimele două zile şi cred că sunt gata să joc pentru Petrolul. Din Europa, mi-a plăcut de Zidane, iar acum, de Messi... Dar, dintre ei, m-aş compara cu... Mojica.
Elhad Naziri: Fotbalul românesc este organizat. Ştiam câte ceva despre el şi o să fac totul ca echipa să ajungă în competiţiile europene. Campionatul românesc este mai puternic decât cel moldovean. În Republica Moldova toată lumea vorbea în rusă în jurul meu, nu în română. Dar, am contract pe trei ani şi jumătate aici şi vreau să învăţ limba română, pentru că respect ţara asta (Naziri nu a fost încă legitimat. Acestuia i-a sosit cartea verde, dar actele vor fi perfectate luni).
Florent Sauvadet: Am găsit un climat bun aici, mă simt bine. Sper să avem rezultatele pe care toată lumea le aşteaptă. Am semnat până în vară, apoi se poate discuta pentru o opţiune pe încă doi ani, dar rămâne de văzut cum vor merge lucrurile până atunci.
Renan da Silva: Am ales să joc cu numărul 10, pentru că aşa am fost obişnuit, am jucat pe peste tot. E o responsabilitate mai mare.
Romario Pires: Suntem mai mulţi brazilieni aici, nu mi-e greu să mă acomodez. Nu mă interesează ce-a spus Nae Manea, acum sunt la Petrolul, capul îmi este numai aici.

Back To Top