Categorie: Sport

otelul-petrolul

Min. 90 + 3: Fluier de final. OŢELUL GALAŢI - PETROLUL PLOIEŞTI 0-1. Petrolul debutează cu victorie în 2013. Rămâi pe APH pentru declaraţii de la conferinţa de presă!

Oţelul încearcă cu disperare să ajungă la poarta lui Bornescu, însă defensiva Petrolului este de netrecut.

Min. 90 + 2: Bokila obţine un corner pe care petroliştii îl bat scurt şi câştigă timp printr-un nou corner.

Min. 90: Arbitrul Alexandru Tudor acordă trei minute de prelungire. Oţelul Galaţi se mută cu toată echipa în jumătatea Petrolului, la lovitura liberă executată de Astafei, jucătorul Oţelului trimite modest iar apărarea Petrolului respinge cu uşurinţă.

Min. 89: Geraldo vede şi el cartonaşul galben pentru un fault comis asupra lui Giurgiu

Min. 86: Schimbare la Oţelul: Iese Sergiu Costin, intră Tudorie. Gazdele joacă totul pe cartea atacului la final de meci.

Min. 81: Schimbare la Oţelul. Iese Paraschiv şi intră Gazale.

Min. 80: GOOOOOOOOOOOOOOL PETROLUL! Hoban execută o lovitură liberă iar Bokila reuşeşte să devieze în plasă.

Min. 79: Ultima schimbare la Petrolul: Iese Mojica şi intră Yamissi 

Min. 77: Neagu şutează curajos de la mare distanţă, mingea trecând foarte aproape de poarta lui Bornescu.

Min. 76: Alcenat centrază de pe partea dreaptă, portarul Grahovac ratează intercepţia, mingea ajunge la Hamza, însă tunisianul recentrează fără adresă. Neatent, Ljubincovic trimite mingea în corner.

Min. 73: Oţelul Galaţi îşi trece în cont a doua bară. Astafei şutează de la 16 metri din poziţie centrală, iar mingea şterge bara din dreapta lui Bornescu. Portarul Petrolului era bătut.

Min. 72: OCAZIE MARE PETROLUL - Bokila centrează foarte bine în faţa porţii, dar Sauvadet nu a reuşit să ajungă la minge.

Min. 69: Prima schimbare la Oţelul Galaţi: iese Stromajer şi intră Filip.

Min. 67: Schimbare la Petrolul, iese Renan şi intră Boudjemaa

Min. 66: Jocul se mută rapid la cealaltă poartă, Iorga şutează bine din interiorul careului Petrolului, însă Bornescu se întinde şi reuşeşte să respingă.

Min. 65: Sauvadet centrează în careu, apărarea Oţelului se precipită, mingea ajunge la Alcenat, iar fundaşul dreapta al Oţelului şutează violent, mingea este blocată de către Sergiu Costin.

Min. 63: Intrat de câteva minute, Hamza este avertizat de către Alexandru Tudor, pentru un fault comis la mijlocul terenului.

Min. 62: Stromajer reia cu capul de la marginea careului mic, mingea ajunge la Astafei, iar acesta, din câţiva metri trimite peste poartă.

Min. 58: Schimbare la Petrolul: Iese Morar şi intră Hamza

Min. 58: Morar şutează puternic pe lângă poartă, de la marginea careului mare, lateral-stânga.

Min. 56: Petrolul pregăteşte prima schimbare. Va intra Hamza.

Min. 55: Geraldo greşeşte o pasă simplă, Oţelul pleacă pe contraatac, însă centrarea lui Iorga este respinsă în corner de către acelaşi Geraldo care a reuşit să se replieze.

Min. 50: Mojica trimite din lovitură liberă de la 30 de metri direct pe poartă, iar Grahovac respinge în corner. 

MIN. 46: A ÎNCEPUT REPRIZA SECUNDĂ. Nicio modificare la pauză la cele două echipe.

PRIMA REPRIZĂ S-A ÎNCHEIAT. OŢELUL - PETROLUL 0-0.

Min. 45 + 1: Renan trimite slab de la 16 metri la portarul Grahovac reţine fără probleme.

Finalul Primei reprize aparţine în totalitate Oţelului Galaţi, jucătorii Petrolului rezumându-se să blocheze cu orice preţ desele raiduri ale gazdelor.

Min. 43: Fază de atac cursivă a Oţelului, Paraschiv îi aşează mingea lui Iorga în careul petrolist, însă acesta din urmă şutează la mare distanţă de poarta lui Bornescu.

Min. 39: Stromajer este în careu, trimite pentru Paraschiv, dar Guilherme deposedează. Înca o ocazie buna pentru gazde

Min. 37: OCAZIE MARE OŢELUL GALAŢI: Gabriel Paraschiv trimite de la 17 metri plasat iar mingea loveşte bara laterală din stânga lui Bornescu.

Min. 35: Căutat de majoritatea mingilor, Bokila reuşeşte să îi ia faţa lui Benga la 16 metri, însă portarul Grahovac iese la timp şi reuşeşte să respingă.

Min. 29: Oţelul este din ce în ce mai prezent în jumătatea Petrolului, lupii par a nu putea gestiona jocul la mijlocul terenului, elevii lui Contra pierd mingea foarte repede, iar cei de la Oţelul profită de greşelile petroliştilor şi încearcă să pună o presiune tot mai mare la poarta lui Bornescu.

Min. 26: Moment amuzant la Galaţi. Gabriel Paraschiv s-a accidentat în urma unui duel, iar maşina brancardierilor solicitaţi să-l scoată de pe teren a rămas în pană şi a fost împinsă, apoi, către marginea gazonului.

Min. 24: Prima acţiune cu adevărat periculoasă a partidei aparţine Oţelului, însă pasa trimisă de Stromajer a fost reţinută de către Bornescu, fază la care devensiva Petrolului a fost depăşită.

Min. 22: Cartonaş galben şi la Oţelul Galaţi, Gabriel Giurgiu este avertizat pentru un fault la Sauvadet.

Min. 20: Cartonaş galben Bokila, centralul Alexandru Tudor îl avertizează pentru simulare.

Min. 16: Prima lovitură de colţ a partidei aparţine Oţelului, însă aceasta este respinsă cu uşurinţă de apărarea Petrolului. Oţelul este prezentă mai mult în atac în aceste momente, însă acţiunile ofensive ale gălăţenilor au fost contracarate de apărarea ploieştenilor.

Min: 10: Nici o ocazie până acum la cele două porţi. Atât Oţelul cât şi Petrolul au beneficiat de câte o lovitură liberă din preajma careului advers, însă niciuna dintre ele nu a fost periculoasă. Se joacă echilibrat, la mijlocul terenului, ambele combatante părând a fi mai mult preocupate să nu greşească.

Min. 7: Renan trimite scurt, mingea este recentrata in careu, dar Grahovac este faultat de Geraldo

UPDATE 18.02: Min.1: Petrolul a început hotărât partida de la Galaţi, la primul atac la poarta Oţelului Renan l-a căutat cu o pasă în adâncime pe Bokila, însă apărarea Oţelului a respins.

UPDATE 17.55 Lovitura de începere a partidei va fi dată de pugilistul Cristian Ciocan, cel care tocmai şi-a păstrat centura de campion european la categoria grea.

Numărul suporterilor petrolişti s-a dublat, lupii galbeni au umplut sectorul de tribune rezervat lor. În acest moment sunt aproximativ 600 de fani ai Petrolului în tribunele stadionului Oţelul.

UPDATE 17.27: tehnicianul Cosmin Contra va aborda acest meci în formula 4-2-3-1. 

Petrolul: Bornescu - Alcenat - Neag - Geraldo - Guilherme - Hoban - Mojica - Renan - Sauvadet, Morar, Bokila

ECHIPELE:

UPDATE 17.20: Oţelul: Grahovac - Cojoc - S. Costin - Benga - Ljubinkovic - Giurgiu - Neagu - Paraschiv - Iorga - Stromajer - Astafei

Rezerve: Brăneţ - Cârjă - Murgoci - Filip - Gazale - Tudorie - Didi. Antrenor: Ioan Balaur

Petrolul: Bornescu - Alcenat - Neag - Geraldo - Guilherme - Renan - Hoban - Mojica - Morar - Bokila - Sauvadet. Rezerve: povilas - Yamissi - Boudjemaa - Hamza - Grecu - Marinescu - Achim. Antrenor: Cosmin Contra.

Arbitri: Alexandru Tudor (Bucureşti) - Aurel Oniţă (Constanţa), Octavian Şovre (Oradea).

Observatori: Ioan Mureşan (Bucureşti), Dumitru Dumitriu (Bucureşti).

Laurenţiu Marinescu este nerefăcut şi are statutul de rezervă.

Gualberto Mojica se află la prima apariţie pentru Petrolul, el fiind ultimul jucător transferat de către gruparea ploieşteană.

La Oţelul Galaţi, în primul 11 se află trei foşti jucători ai Petrolului - Alexandru Benga, Zubincovic, Gabriel Paraschiv.

Cu trei sferturi de oră înaintea partidei a sosit şi galeria petrolistă la Galaţi, aproximativ 300 de ploieşteni se află într-un sector al peluzei stadionului din Galaţi.

Back To Top