Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

cosmin-contra"Felicit jucătorii pentru efort, pentru ambiţia de care au dat dovadă şi pentru că au crezut în victorie. Am avut o primă repriză foarte slabă, pe care o începusem, însă bine. În primele zece minute am reuşit să punem în practică ceea ce am făcut la antrenament. Apoi am pierdut controlul partidei, am permis celor de la Oţelul să vină peste noi şi să-şi creeze ocazii.

La pauză am încercat să remediez, să le dau mai multă încredere şi în repriza a doua cred că am reuşit să echilibrăm jocul. este o victorie cu puţin noroc, dar care ne va ajuta foarte mult pe viitor. Despre jucătorii noi pot să spun că a trebuit să îl utilizez pe Mojica, cel care este de nici o săptămână la noi şi nu s-a adaptat cu fusul orar. Nu pot să spun că sunt mulţumit de realizările lor, însă sunt mulţumit de atitudine şi sunt convins că ne vor ajuta foarte mult în acest campionat", a declarat Cosmin Contra, antrenorul Petrolului Ploieşti, la conferinţa de presă organizată după meciul cu Galaţiul.

În curând, pe APH, declaraţiile antrenorului Oţelului.

Back To Top