Categorie: Sport

Florin StancioiuFortuna Brazi se pregăteşte să joace meciurile de pe teren propriu din Liga a III-a pe stadionul Astra, în nocturnă. Adversara din prima etapă a returului, Unirea Câmpina, n-are nimic împotrivă, însă va solicita oficialilor de la Fortuna să facă un antrenament la lumina reflectoarelor, pentru acomodarea jucătorilor.

„Este treaba lor unde joacă, din punctul meu de vedere este bine că meciul se va disputa pe stadionul Astra. Vom beneficia de un teren bun şi de toate condiţiile. Intenţionăm să solicităm şi un antrenament în nocturnă pentru ca jucătorii mei să se acomodeze", a declarat, pentru APH, antrenorul Unirii, Florin Stăncioiu.
Formaţia din Câmpina se antrenează în regim normal. Tehnicianul spune că problemele legate de bani şi echipament sunt pe cale să se rezolve, iar jucătorii răspund bine programului de pregătire. Mai mult decât atât, elevii lui Stăncioiu vor intra în cantonament cu trei zile înaintea partidei cu Fortuna programată, în principiu, vinerea viitoare, de la ora 18.00.

Back To Top