Categorie: Sport

craiovaPreşedintele Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a anunţat că Universitatea Craiova îşi poate depune dosarul.

Conform declaraţiilor sale publicate de Prosport, Universitatea este repusă în drepturi, este membru afiliat şi poate solicita acordarea licenţei chiar şi pentru Liga I!

"La ora actuală, Universitatea Craiova este repusă în drepturi şi e membru afiliat la FRF, conform unei decizii date de instanţă pe care FRF o respectă. În acest condiţii clubul Universitatea Craiova poate solicita primirea licenţei, teoretic şi de Liga 1, dar mult mai practic de Liga a II.a, deoarece ei erau retrogradaţi sportiv. Din câte cunosc, în data de 11 martie, va avea loc un Comitet Executiv, unde probabil se va discuta şi problema clubului craiovean, dar, momentan, nu cunosc care va fi ordinea de zi a şedinţei respective. Am văzut şi noi că Mititelu a solicitat înscrierea echipei în Liga 1, dar nu pot să ştiu care va fi răspunsul solicitării dumnealui. Organele abilitate din FRF vor hotărî acest aspect" a spus Viorel Duru.

Decizia Comitetului Executiv al FRF de dezafiliere a Universităţii Craiova se află în atenţia procurorilor DNA în urma plângerii penale depuse de club. La 15 noiembrie 2012, Curtea de Apel Bucureşti a admis şi cererea de suspendare a Hotărârii Adunării Generale a Federaţiei Române de Fotbal din data de 14 mai 2012 de validare a Hotărârii Comitetului Executiv al FRF nr. 6 din 20 iulie 2011, în care s-a decis excluderea provizorie a grupării patronate de Adrian Mititelu, până la soluţionarea irevocabilă a cauzei.

 

Back To Top