Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

jijiSteaua a vândut toate biletele disponibile pentru meciul cu Chelsea, iar clubul este mai bogat cu 1,2 milioane de euro.

Patronul din Ghencea a explicat, pe larg, la GSP TV, cum au fost împărţite biletele, câţi bani a „pierdut" pe invitaţii şi cine a luat cele mai multe tichete.

„Am pierdut 100.000 de euro doar pe invitaţii. E foarte bine. Încasăm 1,2 milioane de euro din vînzarea biletelor. Puteam să iau 3 milioane de euro, dar apoi eram criticat. Zicea lumea că sunt flămînd. Am ţinut cam 8.000 de bilete. Eu am oprit cinci loje, dar niciunul din verii mei nu stă la lojă. Vine Hagi, vin miniştrii, fetele vin şi ele, nevastă-mea vine şi ea. O să fie un spectacol", a declarat Gigi Becali.

Jucătorii au "tras" mii de bilete

Acesta susţine că mai multe bilete au fost vândute direct la club. „Biletele despre care spun suporterii că lipsesc au fost cumpărate direct de la club. De exemplu, Hrebeciuc a cumpărat 100 de bilete, nu a vrut gratis. Şi jucătorii au cumpărat cam 2.000 sau 3.000 de bilete. Ei aveau 12 bilete de la club şi au mai luat pentru prieteni".

Să vină Abramovici

Oficialii echipei Chelsea au lojă rezervată. Becali spune că i-ar face plăcere să vină şi Abramovic la meci. "Nu ştiu dacă vine Abramovici. M-ar bucura să vină. Le dăm o lojă şi avem protocol de 800 de locuri la VIP. Am făcut cu ei reciprocitate să ne dea 200 de locuri la VIP şi două sau trei mii de bilete la tribună sau peluză. Vom organiza o excursie la Londra cu oameni importanţi", a mai spus patronul Stelei.

Back To Top