Categorie: Sport

contra petrolulDupă două victorii consecutive în campionat, 1-0 cu Oţelul şi 2-1 cu CSMS Iaşi, Petrolul joacă sâmbătă în Giuleşti, cu Rapid. Tehnicianul Cosmin Contra este încrezător în capacitatea elevilor săi de a obţine trei puncte în Capitală.

„Suntem încrezători că putem câştiga şi vă asigur că vom face totul pentru a obţine trei puncte. Cele două victorii au adus încredere, sper că jucătorii vor intra pe teren concentraţi şi gata să-şi impună jocul. Petrolul este o echipă care-şi propune să joace fotbal, să atace, să aibă posesie. Iar Rapid este o formaţie care lasă adversarul să joace, nu una foarte agresivă în apărare, cum este Iaşiul, de exemplu, sau alte echipe care sunt în zona de jos a clasamentului. Are însă fotbalişti cu experienţă, mie nu mi se pare deloc o echipă experimentată. În afara celor trei tineri, în rest sunt jucători cu experienţă. Plus că cei tineri îşi doresc mai mult decât cei mai în vârstă", a declarat Cosmin Contra, într-o conferinţă de presă organizată joi.

Revine Bokila

Suspendat pentru etapa trecută, golgeterul Jeremy Bokila este apt pentru confruntarea din Giuleşti. „Revenirea lui Bokila este importantă, însă nu m-am hotărât încă pe cine voi folosi în atac", a precizat antrenorul Cosmin Contra.
Petrolul deplasează în Giuleşti un lot format din 18 jucători. Din el nu fac parte Sebastian Achim (accidentat), Naziri (răcit), Hamutovski, Grecu, Morar şi Romario. „În acest moment, Mustivar este mai bine pregătit decât Romario", a explicat tehnicianul Petrolului.

Partida dintre Rapid Bucureşti şi Petrolul este programată sâmbătă, de la ora 21.30.

Iată programul complet al etapei a 22-a:
*Vineri:
Gaz Metan Mediaş – Viitorul Constanţa (ora 21.30, Digisport)
*Sâmbătă:
CSMS Iaşi – CFR Cluj (ora 19.00, Digisport)
Astra Giurgiu – FC Braşov (ora 19.00, Dolce)
Rapid Bucureşti – Petrolul Ploieşti (ora 21.30, Digisport)
*Duminică:
Oţelul Galaţi – Pandurii Tg. Jiu (ora 18.00, Digisport)
Ceahlăul Piatra Neamţ – Steaua Bucureşti (ora 20.30, Digisport)
*Luni:
U. Cluj – CS Severin (ora 19.00, Digisport)
Dinamo Bucureşti – Concordia Chiajna (ora 19.30, Dolce)
FC Vaslui – Gloria Bistriţa (ora 21.30, Digisport)

Back To Top