Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

contra conferintaAntrenorul Petrolului, Cosmin Contra, a susţinut, vineri, o conferinţă de presă în care a vorbit despre jocul pe care formaţia ploieşteană îl va susţine sâmbătă, de la ora 21.30, cu Dinamo.

„Dinamo rămâne o echipă puternică. A reuşit să obţină 9 puncte în stagiunea de primăvară, şi-a rezolvat problemele administrative, iar jucătorii lor au toate premisele să vină aici să nu piardă. Pentru noi însă, este un joc foarte, foarte important. Printr-o victorie ne putem apropia de locurile 2 şi 3, apoi vom avea la dispoziţie două săptămâni în care vom încerca să îmbunătăţim jocul (n.r. Liga I ia o pauză pentru că, în următoarea perioadă sunt programate meciurile contând pentru preliminariile CM 2014)", a declarat tehnicianul Petrolului. Galben-albaştrii vor disputa următorul meci de campionat pe data de 30 martie, cu CFR Cluj, tot pe teren propriu.

„Nici nu ştiţi cât de mult vreau să-i bat!"

Contra mizează pe sprijinul suporterilor în confruntarea cu Dinamo. Stadionul „Ilie Oană" va fi plin, iar antrenorul lupilor crede că jucătorii vor fi motivaţi suplimentar.
„Este un meci foarte important pentru viitor, stadionul va fi plin, iar suporterii vor face o atmosferă extraordinară. Jucătorii vor fi motivaţi. Plus că am pierdut două puncte la Rapid şi trebuie să dovedim că suntem puternici. Cunosc foarte bine jocul lui Dinamo. Sunt fotbalişti acolo care pot face diferenţa, dar noi jucăm acasă şi totul depinde de noi să nu-i lăsăm să joace. Da, am jucat la Dinamo, îi cunosc pe mulţi de acolo, dar nici nu vă gândiţi cât de mult vreau să-i bat!", a adăugat Cosmin Contra. „Sunt încrezător, am observat o schimbare în bine în ceea ce-i priveşte pe jucători şi cred că vom face un meci mare", a mai spus antrenorul Petrolului.

Back To Top